Ga naar hoofdinhoud

Alle accommodaties

7 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Keuken
Overige
Sanitair
Tuin
Woonkamer

Enjoy is een tamelijk nieuw (2021) appartement in een bestaand complex en beschikt over een ruime woon-eetkamer met airco en is gevestigd op de eerste etage. Het balkon is op het zuiden gesitueerd.

2
Buren

Appartement Casarca is zeer geschikt voor mensen die waarde hechten aan ruimte, comfort en luxe. Na een dag wandelen of fietsen op Ameland kunt u in het appartement genieten in de whirlpool of gebruik maken van de sauna in de centrale hal van het gebouw.

4
Buren

Modern appartement op de eerste verdieping in het centrum van Buren

4
Buren

Met Appartement Taling beschikt u over een driekamerappartement op de begane grond in Waddenresidentie Ameland. Na een dag wandelen of fietsen op Ameland kunt u in het appartement genieten in de whirlpool of gebruik maken van de sauna in de centrale hal van het gebouw.

4
Buren

Op zoek naar een plek om te genieten van al hetgeen Ameland te bieden heeft? Met Appartement Smient beschikt u over een tweekamerappartement op de eerste etage in het kleinschalige Waddenresidentie Ameland op circa 15 minuten van het strand en 2 minuten van de dorpskern van Buren.

2
Buren

Het Penthouse Sunside (120 m²) is onderdeel van een kleinschalig, rietgedekt appartementencomlpex. De woning is geschikt voor vrienden en families, die ruimte comfort en luxus waarderen.

4
Buren

Escape is een ruim appartement op de begane grond, heeft een tuin en beschikt over een ruim terras. 's Morgens stapt u door de openslaande deur en zit u lekker in het zonnetje te ontbijten en tot aan het einde van de middag kunt u naast het appartement zalig van de zon genieten. Trouwens, ook als het regent kunt u vaak nog (overdekt) buiten zitten.

4
Buren
waddenresidentie-ameland-golf